Interior Designer
IMG_0015.jpg

Referenssit

Hyvien pintamateriaalivalintojen pohjalle on helppo sisustaa aikaa kestävä ja persoonallinen koti. Minulla on vuosien ja satojen kotien kokemus sisustussuunnittelusta ja palvelu on nopeaa, toimivaa ja kustannustehokasta.

Villa Muurame

 

Villa Muurame oli Muurametalojen Jyväskylän asuntomessujen lippulaiva kesällä 2014. Upea ja persoonallinen talo on arkkitehti Marco Casagranden suunnittelema ja Muurametalojen toteuttama. Sisustin tämän kohteen yhdessä Kati Vuorelan kanssa.
Halusimme rikkoa sisustuksessa sen, mitä tavallisesti ajatellaan modernin luksustalon sisutuksen olevan. Tässä sisustuksessa on kontrasteja, minimalistisuutta, mutta toisaalta myös runsautta. Rouheus rikkoo uniikilla tavalla virtaviivaisuutta ja tekee kokonaisuudesta mielenkiintoisen. 
Koti esiteltiin Anna-lehdessä 28/14. Jyväskylän messukohteemme olivat esillä myös Talosanomat blogissa ja kirjoituksen voit lukea tästä. Tämä koti esiteltiin myös Modernisti kodikas blogissa ja sen voit lukea tästä ja Iltasanomissa, joka löytyy täältä sekä australialaisessa InsideOut lehdessä ja linkki nettilehteen on tässä. Kuvat Krista Keltanen.

 
Kati Vuorela