Interior Designer

Johanna

Minulla on vuosien ja satojen kotien kokemus sisustussuunnittelusta ja palvelu on nopeaa, toimivaa ja kustannustehokasta.

 
 

johanna lehmuskallio

Olen intohimoinen sisustussuunnittelija ja rakastanut alaa pienestä pitäen. Sisustusalalla minut tunnetaan paremmin aikaisemmalla nimelläni Johanna Salmisena, Hannasin perustajana. Teen sisustussuunnittelua koko Suomessa ja matkustan paljon. On ilo tavata uuden kodin rakentajia tai kodin kunnostajia ja tarttua heidän kanssaan toteuttamaan unelmaa. Innostun sisustamisesta aina uudelleen ja uudelleen. Jokainen kohde on uniikki ja ainutlaatuinen. Palvelen monipuolisesti kaikissa sisustussuunnittelun tarpeissa. Sisustusprojekti voidaan räätälöidä juuri teille sopivaksi.

OTA YHTEYTTÄ! 

sisustussuunnittelu, johanna salminen, keittiösuunnittelu
 
 
 

asiakkaiden kokemuksia

 
 

"Ollaan oltu äärettömän tyytyväisiä materiaaleihin. Värisävyt, tapetit, laatat... kaikki on ihan nappiin. Ja muutama juttu, mistä en ollut aiemmin ihan varma, näyttää nyt asennettuna tosi hyvältä. Joten lämpimät kiitokset! "

— katariina, UUSIKAUPUNKI

 


”Paras idea koko rakentamisen aikana oli palkata Johanna valitsemaan materiaaleja. Nyt koti näyttää siltä mistä olen haaveillut, yksin en olisi tähän pystynyt. Joten kiitos!"

— SANNA, KLAUKKALA

"Johannan kanssa on luontevaa tehdä yhteistyötä. Hänellä on kokemusta sisustamisesta ja hän on perillä viimeisimmistä sisustustrendeistä. Olen itse sisutamisesta hyvin kiinnostunut ja oma makuni on varma ja mielipiteeni vahvoja. Oli mahtavaa suunnitella Johannan kanssa kotimme sisustuksesta kokonaisuutta, jossa oma tyylimme sai jalansijaa ja johon Johannan ammattitaidolla tuotiin täydennystä ja selkeyttä oikeilla väri- ja materiaalivalinnoilla. Johanna sai hetkessä kiinni tyylisuunnan, jota tavoittelimme eikä pelännyt ottaa haasteita vastaan erikoisemmistakaan ehdotuksista, vaan kannusti pitämään kiinni omasta tyylistä ja unelmista."

— Minna-Mari, Pirkkala