Interior Designer
IMG_0015.jpg

Referenssit

Hyvien pintamateriaalivalintojen pohjalle on helppo sisustaa aikaa kestävä ja persoonallinen koti. Minulla on vuosien ja satojen kotien kokemus sisustussuunnittelusta ja palvelu on nopeaa, toimivaa ja kustannustehokasta.

PALUU KOTISEUDULLE

 

Kun ansaitut eläkepäivät koittavat on usein aika myös toteuttaa haaveita uuden kodin suhteen. Tässä kodissa oli hienoa rohkeus lähteä toteuttamaan persoonallista ja uutta kokonaisuutta, jossa kuitenkin näkyy reilusti eletyt vuodet. Vaikka uusia hankintoja tehtiinkin niin olemassa olevia huonekaluja ja esineitä nostettiin niille kuuluvaan arvoon. Värimaailma sai kimmokkeen sinisestä Muuramen lipastosta, joka oli uudehko hankinta. Pitkään pariskunnan mukana kulkenut simpukka-mallinen sohva ja nojatuoli saivat uuden verhoilun. Upea värikäs nojatuoli on kuin piste iin päälle kokonaisuudessa.

Suuri olohuone jakautui osioihin; TV.n katselu, seurustelu ja rentouttavaan oleskelutilaan takan edustalla. Taulut ryhmiteltiin kollaaseiksi ennakkoluulottomasti. Kokonaisuus on persoonallinen ja siksi niin mielenkiintoinen. Täällä on hyvä olla.

 
Kati Vuorela