Interior Designer
IMG_0015.jpg

Referenssit

Hyvien pintamateriaalivalintojen pohjalle on helppo sisustaa aikaa kestävä ja persoonallinen koti. Minulla on vuosien ja satojen kotien kokemus sisustussuunnittelusta ja palvelu on nopeaa, toimivaa ja kustannustehokasta.

Nuoren perheen unelmakoti

 

Rakennusprojekti haastaa koko perheen monin tavoin. Hankkeeseen kohdistuu paljon erilaisia odotuksia, mutta myös paineita. Lopputulos pitäisi olla toiveiden täyttymys. Sisustusuunnittelijan apu on rakentaessa enemmän kuin perusteltua, jotta saadaan toimiva, eheä sekä aikaa kestävä kokonaisuus. Usein budjetin hallitseminenkin pintamateriaalien, kiintokalusteiden sekä muiden hankintojen osalta pysyy paremmin hallinnassa, sillä ammattilaisena seuraan koko ajan materiaaleja ja niiden hinta-laatu suhdetta.

Tässä kodissa silmä lepää. Eheä ja levollinen ilme jatkuu huoneesta toiseen. Lapsiperheen tarpeet on huomioitu. Pinnat ovat helppohoitoisia ja materiaalit kestää käyttöä sekä aikaa!

 
Johanna Lehmuskallio