Interior Designer

Palvelut

Materiaalivalintoja tehtäessä on tärkeää huomioida tilojen muuntautumiskyky ja jälleenmyyntiarvon säilyminen. Hyvien valintojen pohjalle on helppo sisustaa aikaa kestävä ja persoonallinen koti. Minulla on vuosien ja satojen kotien kokemus sisustussuunnittelusta ja palvelu on nopeaa, toimivaa ja kustannustehokasta.

 
 

helppoa. toimivaa. kustannustehokasta.

Sisustamisen ei tarvitse olla vaikeaa. Nyt voit unohtaa turhat pähkäilyt ja onnistua rakennusprojektissa tai remontissa helposti. Materiaalivalintoja tehtäessä on tärkeää huomioida tilojen muuntautumiskyky ja jälleenmyyntiarvon säilyminen. Hyvien valintojen pohjalle on helppo sisustaa aikaa kestävä ja persoonallinen koti. Minulla on vuosien ja satojen kotien kokemus sisustussuunnittelusta ja palvelu on nopeaa, toimivaa ja kustannustehokasta. Voit valita alla olevista vaihtoehdoista tarpeelliset osasuunnittelut tai kokonaisvaltaisen sisustussuunnittelun.

 
 
 
keittiösuunnittelu pintamateriaalisuunnittelu sisustussuunnittelu

Väri- ja PINTAMATERIAALISUUNNITTELU

Pintamateriaalivalinnat luovat pohjan sisustukselle. Valintoja tehtäessä on tärkeää huomioida tilojen tarpeet, muuntautumiskyky ja jälleenmyyntiarvon säilyminen. Olen erikoistunut vuosien kokemuksella erityisesti pintamateriaalien ja värimaailmojen valintaan. 
Tämä suunnittelu sisältää väri- ja pintamariaalisuunnitelman lattiapinnoista, seinäpinnoista, katosta sekä kiintokalusteiden materiaaleista ja niiden yhteensopivuudesta (tasot, vetimet ja ovet).
Kuva Krista Keltanen.

Pyydä tarjous

keittiösuunnittelu, pintamateriaalisuunnittelu, sisustussuunnittelu

KIINTOKALUSTESUUNNITTELU

Kiintokalusteet ovat yksi kalleimmista ja pysyvimmistä hankinnoista. Kiintokalusteissa tulee huomioida tilan toimivuus ja visuaalisuus. Onnistuneet säilytysratkaisut ja materiaalivalinnat takaavat tyytyväisyyden vuosiksi eteenpäin ja ne pysyvät kauniina pitkään.
Kiintokalustesuunnittelu sisältää keittiön, kodinhoitohuoneen, wc-tilojen ja vaatesäilytyksen kalusteiden suunnittelun. Suunnittelu sisältää layoutin, värit ja materiaalit sekä kilpailukykyiset tarjoukset valituista tuotteista.
Kuva Krista Keltanen.

Pyydä tarjous

 
 
sisustussuunnittelu, pintamateriaalisuunnittelu, keittiösuunniittelu

Valaistussuunnittelu

Valaistus on tärkeä osa kokonaisuutta ja se vaikuttaa oleellisesti tilan käyttöön ja  toiminnallisuuteen. Valaistussuunnitelmaa tehtäessä kiinto- ja irtokalustesuunnitelmat olisi hyvä olla ainakin alustavasti tehtynä. Näin saadaan valaisimet suunniteltua tilaan sopiviksi ja oikeille paikoilleen. Valaistusuunnittelu on kuitenkin hyvä tehdä mahdollisimman alkuvaiheessa, jotta suunnitelman toteuttaminen on teknisesti mahdollista. 
Valaistussuunnittelu sisältää eri tilojen valaisintyyppien valinnat ja niiden sijoittelut sekä tarvittavien tarjousten pyytämisen.  Kuva Kristiina Hemminki.

Pyydä tarjous

Irtaimen sisustuksen suunnittelu

Irtain sisustus viimeistelee kodin ja tuo siihen persoonallisuutta. Tähän kokonaisuuteen kuuluvat huonekalut, tekstiilit, irtaimet valaisimet ja piensisustus. Monesti  huonekalujen ja piensisustuksen uusiminen ja/tai uudelleen sijoittaminen jo itsessään parantaa oleellisesti kodin toimivuutta ja visuaalisuutta. Suunnittelussa otetaan huomioon tilojen käyttötarpeet ja asukkaat sekä rakennuksen mahdollisuudet ja tyyli. 
Tämä suunnittelu sisältää sovitun tilan kaluste- ja tekstiilisuunnittelun, olemassa olevien kalusteiden sijoittelun ja hankittavien kalusteiden valinnan, suunnitelmaan kuuluu myös verhot, matot, sisustustekstiilit sekä tarvittavien tarjousten pyytäminen.  Kuva Krista Keltanen.

Pyydä tarjous