Interior Designer

Business to Business

 
 

Ammattimainen. kustannustehokas. yhteistyökumppani.

Kaikki rakennusliikkeet ovat tekemisissä tavalla tai toisella pintamateriaalivalintojen ja sisustamisen kanssa. Asiakkaan odotukset ovat korkealla ja rakennuttaja haluaa luonnollisesti tarjota asiakkaalleen kokonaisuuteen sopivat ratkaisut. Kokonaisuuden tarpeet ja toiveet muodostuvat teknisistä mahdollisuuksista, budjetin sallimista rajoista ja asiakkaan toiveista. Asiakkaiden yksilöllinen palvelu tuottaa haasteita työmaalla ja ne heijastuvat aikatauluihin ja kustannuksiin. Palvelukonseptini tarjoaa erinomaisen ammmattimaisen ratkaisun juuri tähän saumaan. 
 
Sisustussuunnittelijana olen tehnyt yhteistyötä rakennusliikkeiden ja talotehtaiden kanssa. Olen erikoistunut pintamateriaalivalintojen tekemiseen kustannustehokkaasti yhteistyössä tulevien asukkaiden kanssa rakentajan raamien puitteissa. Palvelukonseptini helpottaa asiakasta päätöksissään ja se tuo rakentajalle helpotusta sisustusmateriaalien ja kiintokalusteiden koordinointiin. Palveluni kattaa koko Suomen, ota yhteyttä niin räätälöidään teille sopiva palvelukonsepti.

 
 
 
keittiösuunnittelu pintamateriaalisuunnittelu sisustussuunnittelu

PALVELUT RAKENNUTTAJILLE

Teen ohjeet työmaalle, määrälaskemat ja toimin yhteyshenkilönä asiakkaille sisustusasioissa, jolloin se vapauttaa resursseja työmaalla ja asiakas saa hyvää palvelua. 

Pyydä tarjous

keittiösuunnittelu, pintamateriaalisuunnittelu, sisustussuunnittelu

PALVELUT VALMISTALOJEN RAKENTAJILLE

The Hackney borough, of which Dalston belongs, has it all—from bespoke boutiques that feature independent designers to thrift stores and craft fairs full of one-of-a-kind finds. This is where rising fashion stars like Mara Bond got their start, taking inspiration from the dynamic culture of East London. No matter what store you go to, you’ll find products that you couldn’t get anywhere else.

Pyydä tarjous

 

 
 
sisustussuunnittelu, pintamateriaalisuunnittelu, keittiösuunniittelu

JULKISET TILAT

Yritysten toimitilat. Julkitilat. Hoivakodit. Päiväkodit. Messuosastot. jne..., trendy mixology establishments, complete with plush couches and date night lighting, are peppered throughout East London.

Pyydä tarjous

 

Muut palvelut

kjsdöakjfkasnkasnvla-fäafkalskn

Pyydä tarjous